Τι είναι το κρέας kobe
Το κρέας Kobe το ανακάλυψαν οι Ιάπωνες και έχει κατακτήσει τον πλανήτη. Το μοσχαρίσιο αυτό κρέας θα το βρείτε με ονοματεπώνυμο, ανάλογα με την περιοχή που εκτρέφεται, με πιο δημοφιλές αυτό της περιοχής Kobe, που μεγαλώνει αποκλειστικά στον νομό Hyogo και θεωρείται ο «βασιλιάς του κρέατος»!
Το μυστικό της επιτυχίας του είναι οι συνθήκες ανατροφής των ζώων και τα γονίδιά τους…
Πιο συγκεκριμένα, τα βοοειδή αυτά μεγαλώνουν καλύτερα από πολλούς ανθρώπους στην υφήλιο, αφού τρώνε υψηλής ποιότητας γρασίδι, πίνουν μπίρα ή σάκε ανάλογα με την περιοχή για να τους ανοίγει η όρεξη και οι κτηνοτρόφοι τους κάνουν μασάζ για να αποφύγουν τις μυϊκές κράμπες και να κρατήσουν το κρέας τους μαλακό.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/pariggeile-kata-lathos-mprizola-920-eyro-sti-mykono
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου