Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στρός Καν συνελήφθη στο αεροπλάνο για υποτιθέμενο σοδομισμό του καμαριέρας ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης!

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στρός Καν συνελήφθη στο αεροπλάνο για υποτιθέμενο σοδομισμό του καμαριέρας ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης!




PHILIP, JAMIE SCHRAM, LARRY CELONA, SANDERSON , NY POST

10:29, 14 Μαΐου 2011

Ο γάλλος «μεγαλοπολιτικός» που διευθύνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνελήφθη λόγω «υποτιθέμενου» βιασμού καμαριέρας ξενοδοχείου του Μανχάταν σήμερα .

Πηγές αστυνομίας αναφέρουν ότι συνελήφθη στιγμές πριν την απογείωση της πτήσης της Air France από τον αερολιμένα Kennedy.



Τρείς αστυνομικοί της Αερολιμενικής Αρχής, τράβηξαν το Ντομινίκ Στρος-Καν από την πρώτη θέσης καμπίνα του αεροπλάνου ακριβώς δύο λεπτά προτού αναχωρήσει για το Παρίσι, σύμφωνα με τις πηγές αστυνομίας.

Ο Strauss-Kahn, 62 - ποιος αναμενόταν για να προκαλέσει Nicholas Sarkozy στη γαλλική προεδρική εκλογή του 2012 – ακολούθως παραδόθηκε στους αστυνομικούς της NYPD και παρουσιάστηκε στην Μονάδα Ειδικών Θυμάτων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Το πρόβλημα άρχισε γύρω στο μεσημέρι, όταν εισήγαγε μια 32 χρονών καμαριέραμπήκε το δωμάτιο του Strauss-Kahn στο Sofitel στη δυτική 44h οδό - προφανώς μη γνωρίζοντας ότι ο Στρός ήταν ακόμα μέσα.

Το παντρεμένος Strauss-Kahn ήταν στο λουτρό, βγήκε γυμνός την άρπαξε και «την ακινητοποίησε», αναφέρουν οι εν λόγω πηγές.

Την έριξε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, στο κρεβάτι του δωματίου και την ανάγκασε για να εκτελέσει στοματικό σεξ, είπαν οι πηγές.

Το κορίτσι κατόρθωσε ελεύθερωθεί και έτρεξε σε έναν εργαζόμενο του ξενοδοχείου για να πει τι συνέβη, είπε μια πηγή.

Σύντομα κατόπιν, Strauss-Kahn ντυθηκε και κατευθύνθηκε στον αερολιμένα Kennedy, για την πτήση του στο Παρίσι.

Όταν προσεγγίστηκε στο αεροπλάνο από τους άνδρες της αερολιμενικής αρχής, είπε, " Περί τίνος πρόκειται; " πηγές αναφέρουν.

Κατόπιν συνελήφθη χωρίς χειροπέδες.

Δύο πηγές επιβολής νόμου είπαν ότι ο Strauss-Kahn προσπαθούσε να φύγει τις ΗΠΑ.

Η αστυνομία είπε ότι άφησε το κινητό τηλέφωνο του και άλλα προσωπικά στοιχεία στο δωμάτιο.

O Strauss-Kahn, που διοργάνωσε μια συνεδρίαση που προγραμματίστηκε για σήμερα με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, έχει μια πρόσθετη ρύθμιση με Air France που του επιτρέπει να πάρει σε οποιαδήποτε πτήση και να καθίσει στη πρώτη θέση, οι πηγές αναφέρουν. Ταξίδευε μόνος.

Η Μονάδα Ειδικών Θυμάτων του NYPD ερευνά την περίπτωση, αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Roosevelt, λόγω τραυματισμού.

Ο Strauss-Kahn, ένας ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας, είναι μακροπρόθεσμος αντίπαλος του Σαρκοζί, ο οποίος ειπώθηκε ειδήσεις σήμερα υποβάλλει μύνηση σήμερα για να έχει αποτρέψει μια καμπάνια δυσφήμησης που εστίασε στο γενναιόδωρο τρόπο ζωής του. Περιέλαβε την αγορά των κοστουμιών του Sraus-Kahn από τον ίδιο ράφτη που ντύνει τον Πρόεδρο Obama.

Αλλά Strauss-Kahn φαίνεται ικανός να δημιουργήσει προβλήματα από μόνος στον εαυτό του.

Το 2008, αναγνώρισε δημόσια σε " ένα λάθος του κρίσης" για την υπόθεση μιας ερωτικής σχέσης, με μια κατώτερη υπάλληλο του ΔΝΤ. Στην ψηφοφορία του 2007 της Γαλλίας, Strauss-Kahn έχασε την αρχηγεία Σοσιαλιστικού Κόμματος από τη Segolene Royal, η οποία στη συνέχεια στην ηττήθηκε από το Σαρκοζί, ηγέτη της δεξιάς ένωσης για ένα δημοφιλές κίνημα.

Αλλά ο Σαρκοζί, που βλέπει ακόμα Στρός-Καν ως τον πιθανότερο εκλογικό ανταγωνιστή του, θεωρείται τον υποστήριξε για να διευθύνει το εδρεύον στην Ουάσινγκτον διεθνές νομισματικό Ταμείο.

Ο Strauss-Kahn είναι παντρεμένος με τη νέα Υόρκέζα Anne Sinclair, μια κορυφαία γαλλίδα δημοσιογράφος τηςTV.

Είναι η τρίτη σύζυγός του έχει τέσσερα παιδιά από δύο προγενέστερους γάμους.

Μια εκπρόσωπος για το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών δεν είχε κανένα άμεσο σχόλιο.

Το ΔΝΤ δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.nypost.com/p/news/local/imf_boss_strauss_kahn_arrested_in_Kbd7uAi594vbej3oORXfcJ#ixzz1MPRk

Δεν υπάρχουν σχόλια: