Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σκάνδαλο αναρρωτικών στο ΙΚΑ Ηρακλείου.


Με αφορμή το θέμα των γιατρών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των αναρρωτικών αδειών και μετακινούνται στο ΚΕΠΑ-Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive την συγκεκριμένη μετακίνηση πρότεινε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Ενημερώθηκε: 22.03.2012 // 19:20

Παραίτησε τον Φραγκουλάκη αντί να παραιτηθεί ο ίδιος...
Αναταράξεις και αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Διοικητή του ΕΟΠΠΥ να ζητήσει την παραίτηση του Δημήτρη Φραγκουλάκη , με αφορμή την υπόθεση με τους γιατρούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις αναρρωτικές άδειες  και όπως έγινε γνωστό μετακινούνται στο ΚΕΠΑ.


Το θέμα αποκτά νέες διαστάσεις καθώς -σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, που αποκάλυψε την προκλητική αυτή μετακίνηση (δείτε εδώ) - η σχετική πρόταση έγινε στον κ. Φραγκουλάκη από τον ίδιο τον κ. Βουδούρη, το βράδυ της Τετάρτης.


Από τον ΕΟΠΥΥ ανακοινώθηκε πάντως επίσημα ότι :
   "Οι δύο γιατροί μετακινήθηκαν από το συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο ΚΕΠΑ της περιοχής μετά από πρωτοβουλία του Διευθυντή του συγκεκριμένου Υποκαταστήματος του ΙΚΑ της Κρήτης.


 Η εντολή του πρόεδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη ήταν να απαλλαγούν οι δύο γιατροί προσωρινά από τα καθήκοντά τους έως ότου αποφανθούν οριστικά τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για την καταγγελία ή όχι της σύμβασης τους.

Μάλιστα με εντολή του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ τους αφαιρέθηκαν ήδη τα συνταγολόγια αλλά και οι κωδικοί πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης.


Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ζήτησε την παραίτηση του Διευθυντή του Υποκαταστήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: