Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

The Aftermath: Strauss Kahn - Nafisatu Diallo $ 1.500.000 deal....

12:10
16/05/2016

 Πέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο του Σοφιτέλ που κόστισε στον Ντομινίκ Στρος Καν την θέση του διευθυντή του ΔΝΤ και του υποψήφιου για την προεδρία της Γαλλίας, η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο άλλαξε εντελώς ζωή.
Η Ντιάλο είναι η καμαριέρα του ξενοδοχείου που κατήγγειλε τον Στρος Καν για βιασμό. Η δίκη έγινε παγκόσμια πρώτο θέμα, καθώς και η επεισοδιακή σύλληψη του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ και έληξε με μια οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Σήμερα η 37χρονη καμαριέρα, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στο Ντακάρ και τη Νέα Υόρκη. Ολα δείχνουν ότι αυτό που της συνέβη ήταν τραγικό, αλλά η τύχη της χαμογέλασε οικονομικά. Η Ντιάλο απέσπασε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον Στρος Καν και αρχικά επένδυσε ένα μέρος από τα χρήματα ανοίγοντας ένα φτωχικό εστιατόριο στο Μπρονξ, όπου μπορούσε κανείς να βρει αμερικανική και αφρικανική κουζίνα.
Κατά έναν παράδοξο τρόπο το εστιατόριο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς, με αποτέλεσμα η Ντιάλο να ανοίξει οριστικά τα φτερά της για αλλού.
Σήμερα, η παγκόσμια διάσημη καμαριέρα, σύμφωνα με το αφρικανικό σάιτ «Africaguinee.com», κάνει επενδύσεις στην Αφρική. Εχει εγκατασταθεί στη Σενεγάλη, στο σικάτο προάστιο Sacré Coeur 3 και έχει αγοράσει ένα τριώροφο κτίριο στο Ντακάρ, το οποίο αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα. Ολα δείχνουν ότι η σελίδα του Σοφιτέλ και του Στρος Καν γύρισε για τα καλά.
Η πρώην καμαριέρα κατάγεται από την Γουϊνέα και μετακόμισε στις ΗΠΑ με την κόρη της για να κερδίσει μια καλύτερη ζωή. Τον Μάιο του 2011, και ενώ η Ντιάλο εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Στρος Καν.
Το σκάνδαλο απασχόλησε τα αμερικανικά και παγκόσμια ΜΜΕ επί μήνες, η Ντιάλο αφηγήθηκε την περιπέτειά της σε όλα τα αμερικανικά κανάλια και η υπόθεση έγινε ταινία ήδη δύο φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: