Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG.


Μετάφραση από κείμενο του Daniel Estulin

Στον κόσμο της διεθνούς χρηματοδότησης, υπάρχουν εκείνοι που οδηγούν τα γεγονότα και εκείνοι που αντιδρούν στα γεγονότα. Ενώ οι τελευταίοι είναι καλύτερα γνωστοί, μεγαλύτεροι στους αριθμούς, και φαινομενικά ισχυρότεροι, η αληθινή δύναμη στηρίζεται στους πρώτους. Στο κέντρο του παγκοσμίου οικονομικού συστήματος, είναι η οικονομική ολιγαρχία, που αντιπροσωπεύεται σήμερα από την ομάδα Bilderberg.

Η οργάνωση Bilderberg είναι δυναμική, δεδομένου ότι αλλάζει διαχρονικά, απορροφά και δημιουργεί νέα μέρη, εκκρίνοντας τα υπολείμματα των αποσυντιθέμενων μερών.

Τα μέλη έρχονται και πηγαίνουν, αλλά το ίδιο το σύστημα δεν έχει αλλάξει. Είναι ένα αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα, ένας εικονικός αραχνοειδής ιστός, ενδασφαλισμένων χρηματικών, πολιτικών, οικονομικών και συμφερόντων βιομηχανίας, με το ενετικό υπεράλπειο πρότυπο «Fondi» στο κέντρο.

Η Bilderberg δεν είναι μια μυστική κοινωνία. Δεν είναι ένας διαβολικός «Παντόπτης οφθαλμός» ή μια εβραϊκή μασονική συνωμοσία.

Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία, ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι με τις παιδικές φαντασίες τους, την βλέπουν υπό αυτήν τη μορφή.

Καμία ομάδα ανθρώπων, άσχετα πόσο ισχυροί είναι, δεν κάθονται στο τραπέζι σε σκοτεινό δωμάτιο, κρατώντας τα χέρια, κοιτάζοντας επίμονα μια σφαίρα κρυστάλλου, προγραμματίζοντας το μέλλον του κόσμου .

Η Bilderberg δεν είναι ένας καρτεσιανός κόσμος φαντασίας, στον οποίο οι απομονωμένες προθέσεις μερικών ατόμων, αντί της δυναμικής των κοινωνικών διαδικασιών, διαμορφώνουν την εξέλιξη της ιστορίας ως μετακίνηση των εξελισσόμενων ιδεών και των θεμάτων διαμέσου των διαδοχικών γενεών. Είναι κλινικά σημαντικό, ότι σήμερα, οι δημοφιλέστερες ποικιλίες των θεωριών συνωμοσίας, απεικονίζουν το παραδόξως παθολογικό ύφος, στην παιδική φαντασία, που συνδέεται με το Άρχοντα των δαχτυλιδιών, το Star Wars και τις λατρείες του Harry Potter.

Η χαρακτηριστική μορφή διανοητικής δράσης που αυτές οι λατρείες εκφράζουν, είναι η μαγική δύναμη της θέλησης, ενεργώντας έξω από την πραγματική φυσική χωροχρονική διάσταση.

Αυτό είναι μια συνεδρίαση ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν μια ορισμένη ιδεολογία. Η Λέσχη Bilderberg είναι ένα μέσο σύζευξης των οικονομικών οργάνων, που είναι τα ισχυρότερα και αρπακτικότερα οικονομικά συμφέροντα κόσμου. Και αυτή τη στιγμή, είναι εκείνος ο συνδυασμός, που είναι ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας.

Όχι OWG (One World Government) ή το NOW (New World Order) όπως πάρα πολλοί άνθρωποι θεωρούν εσφαλμένα. Μάλλον, η ιδεολογία είναι μία μόνο «WORLD COMPANY LIMITED».

Πίσω το 1968, σε μια συνεδρίαση Bilderberg στον Καναδά, ο George Ball, ο τότε υφυπουργός για τα οικονομικά θέματα, με JFK και Johnson είπε: « Πώς μπορεί να βρεθεί μια νόμιμη βάση για τη δύναμη της εταιρικής διαχείρισης, να λαμβάνει αποφάσεις, που μπορούν να έχουν βαθιές επιπτώσεις στην οικονομική ζωή των εθνών, των οποίων κυβερνήσεις έχουν μόνο περιορισμένη ευθύνη;»

Η ιδέα πίσω από κάθε συνεδρίαση Bilderberg είναι να δημιουργηθεί αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ του ΣΚΟΠΟΥ» μεταξύ των Ευρωπαϊκών και Βορειοαμερικανικών «εκλεκτών», για να διευθύνουν με τον καλύτερο τρόπο τον πλανήτη.

Με άλλα λόγια, η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου των γιγαντιαίων καρτέλ, ισχυρότερου από οποιοδήποτε έθνος στη γη, που προορίζεται για να ελέγξει τις ανάγκες της ζωής του υπολοίπου της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: