Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μίζα σε γιατρούς του Δημοσίου (ΕΣΥ και Πανεπιστημιακούς), από συσκευές άπνοιας (αναπνευστήρες CPAP). Ντροπή!



Ο αναπνευστήρας για τις "άπνοιες στον ύπνο" ή C Pap, είναι μια συσκευή που χορηγείται γι' αυτή την πάθηση, από τα εργαστήρια ύπνου, που ειναι ως επί το πλείστο Δημόσια. (ΕΣΥ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ). ( ΜΑΥΡΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ!)
Η συσκευή κοστίζει στη χονδρική, 450-500 Ευρώ. Το Δημόσιο την πληρώνει λιανική 900 Ευρώ.  Όλα "Καλά" μέχρι εδώ!
Ο ασθενής που έχει άπνοιες και θα περάσει απο εργαστήριο ύπνου, πάντα θα φύγει απο εκεί, με την οδηγία να "αγοράσει συσκευή  C PAP" , συγεκριμένη μάρκα, και του υποδεικνύονται 1-3 προμηθευτές ιατρικών ειδών. Αυτοί την χρεώνουν 2500- 3500 Ευρώ. μετρητά. 2500-900= 1600 επιβάρυνση μίνιμουμ του ασθενή. Από αυτά τα 1000 πάνε μίζα στο "Γιατρό" η "Γιατρίνα", μαύρα, και τα 600 στον λιανοπωλητή για τον έξτρα κόπο του να "δώσει τα μαύρα". Και είναι όλοι ευχαριστημένοι εκτός από τον άμοιρο ασθενή, που τον ξεπουπουλιάσανε  ΑΥΤΟΙ οι "επιτήδιοι".
Τώρα η όλη μηχανή αποκαλύφθηκε ώς εξής: Ασθενής μέσω του Internet , επικοινώνησε, με εταιρίες του εξωτερικού,και αγόρασε τη συσκευή που του είχαν συστήσει μόλις με 890 Ευρώ μετρητοίς.
¨Όμως η συσκεή θέλει "ΡΥΘΜΙΣΗ" .Πήγε λοιπόν στο εργαστήριο, και του τη ρύθμισαν. Τη χρησιμοποιήσε τη συσκευή , όμως τον "έκρουβε"! Δεν είχε αρκετό αέρα, και δυσκολευόταν στον ύπνο!.Πηγε τρεις τέσσερεις φορές στο "εργαστήριο ύπνου" για ρύθμιση, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η συσκευή δεν του έδεινε αρκετό αέρα. Στο τέλος αναγκάστηκε να την παρατήση.
Όμως ο Θεός "αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και το νοικοκύρη!" :  Σε συζήτηση που είχε με φίλο, που πουλά Ιατρικές συσκευές του έσκασε το μυστικό!  Οι περισπούδαστοι Υπηρέτες του Ιποκράτείου Ορκου, "αφού δεν πήραν τη μίζα τους δεν του ρύθμιζαν σωστά τη συσκευή!" ΤΟ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!

ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ (αργά το μεσηέρι), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΑ!

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΗΘΙΚΗ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΌΠΩΣ ΠΑΜΕ!

ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΦΟΒΙΣΜΈΝΟΣ ΜΗΝ ΘΙΧΤΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΜΕΝΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: